13 april 2009

Do Not Disturb

Jeg har vist været mere end gennemsnitligt slem denne gang. Hvis det altså er slemt at liste hen ad hotelgangen, mens man håber på, at det ikke bliver nødvendigt at forklare, hvorfor man stadig er iført gårsdagens festkjole?

Nu kan der jo selvfølgelig være en ganske god og fornuftig forklaring på, hvorfor man lister rundt i sin balkjole klokken 7 om morgenen. Men jeg ved godt, hvad jeg selv havde tænkt - og det havde nok ikke været langt fra sandheden.

For sandheden er, at jeg tilbragte hele natten i armene på en fantastisk mand. En mand, som jeg kategorisk har afvist i 4 år. Og ikke bare én gang, men flere gange. Hvert eneste år! Han er både sexet og lækker og lige min type, hvis det ikke var for en temmelig graverende fejl: Han er gift!

Jeg har sandsynligvis lige har udstillet mig selv, som en skrupelløs single, der lokker gifte mænd i fordærv. Det er jeg måske også, når jeg nu lader mig forføre. Men jeg vil ikke undskylde min opførsel - det kan jeg ikke! For selvom jeg ikke er specielt stolt af mig selv, så vidste jeg udemærket godt, hvad jeg gjorde - og jeg nød hvert sekund!

Måske skal de moralske tømmermænd heller ikke tilfalde mig - det er trods alt ham, der er gift med en anden. Men jeg ved, at det bliver svært ikke at kræve ham, når vi ses igen. Helt uundgåeligt vil vi mødes på et hotel et tilfældigt sted i Danmark. Og for en enkelt nat vil jeg igen være hans, helt og ubetinget.

Men det er også alt, jeg vil være. For uanset hvor slem, jeg end er, vil jeg ikke være en gift mands elskerinde - heller ikke hans.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...