28 januar 2011

Think!

Så lykkedes det mig igen at være en dårlig kæreste...

Mine single-vaner med ikke at skulle tage hensyn til andre end mig selv hænger åbenbart stadig ved. Jeg tager ting for givet, fordi det er sådan det plejer at være - for mig! Jeg lader det blive ved tanken i stedet for at sige det højt - for jeg ved jo udemærket godt, hvad jeg vil have. Og ja, jeg har glemt at ringe hjem og sige, at jeg er i live efter en vild aften i byen - selv om jeg ville forvente, at min kæreste gjorde det!

Jeg har ikke nogen bedre forklaring, end at jeg ind imellem bliver ramt af midlertidig tankeløshed - bogstaveligt talt. Mit hoved bliver tomt for tanker, og det falder mig slet ikke ind, at der er nogen, der er bekymret for mig. Og så fortsætter jeg i den gamle gænge. Men det nytter jo ikke, når man pludselig er to, der skal have tingene til at gå op i en højere enhed.

Det værste af det hele er faktisk, at min kæreste ikke engang bliver rigtig sur, når jeg taber hovedet på den måde. Næh, han bliver bare skuffet - men det føles til gengæld også tusind gange værre!

Øv!

25 januar 2011

All In

Jeg har ikke længere nogen grund til at klage over mit sex-liv - for nu kan jeg faktisk sige, at jeg har et!

Men det er hårdt at lægge single-livet bag sig. Fra det ene øjeblik til det andet er der en masse ting, der ændrer sig, og det tager altså lige lidt tid at aklimatisere, når man ellers er vant til at være sig selv nok. Og jeg har virkelig været mig selv nok!


Jeg er sikker på, at min mor mere end én gang seriøst har overvejet, om jeg var lesbisk. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at hun ville acceptere det, hvis det havde været tilfældet. Men jeg er nu engang - og har altid været - til mænd. Jeg har bare aldrig haft behov for at slæbe mine herrebekendtskaber med hjem for at møde familien. Måske er sandheden nærmere, at jeg udemærket godt har vist, at det ikke skulle være mig og "hr. hvemsomhelst" ret langt ud i fremtiden, og derfor har jeg bevist undgået at lukke ham ind i mit liv.

Jeg ville gerne kunne sige, at mine "commitment issues" i forhold til mænd er et overstået kapitel, men det er nok kun 98% sandt. De sidste 2% kæmper jeg stadig med, og når jeg finder ud af, hvor de sidder henne, så ryger de også! For denne gang har jeg ikke lyst til at lukke manden i mit liv ude af mit liv.

19 januar 2011

Heavy Rotation #3

Robyn - Dancing On My Own
- from the album Body Talk Pt. 1 (2010)

Happy New Life

Nyt år, nyt liv og gode intentioner.

Ja okay, det er måske en smule overdrevet ligefrem at kalde det et nyt liv, men lidt er der da sket siden sidst... I hvert fald kan jeg ind imellem selv have svært ved at følge med, og det lider mit online liv altså under. Til gengæld har mit sexliv aldrig været bedre, men det tager vi lige en anden gang...

Det ville ligne mig dårligt at lave nytårsforsætter, for jeg ved godt, at jeg ikke kan holde dem. Og der er efter min mening ingen grund til at planlægge med mere dårlig samvittighed end højst nødvendigt! Jeg har alligevel dristet mig til at love både Bad Girl Fairy og mig selv at skrive noget mere. Det burde ikke være så svært - og nu er jeg jo allerede godt igang.

Nå, men skål på det nye år - fortsættelse følger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...