24 juni 2011

Naked Truth

Egentlig er jeg ikke specielt exhibissionistisk anlagt. Eller blufærdig for den sags skyld... Ikke desto mindre så har mit alter ego vist min krop frem på nettet. Min nøgne krop, ovenikøbet!

Det startede med et helt uskyldigt billede, der kunne have siddet i familiealbummet. Bortset fra at når man beskærer billedet og kun viser et udsnit af kavalergangen på et sted, der hedder noget med kinky, så holder det hurtigt op med at se uskyldigt ud!

Det var ret grænseoverskridende - i hvert fald den første gang. Men jeg skal gerne indrømme, at det gav mig lidt af et kick at flashe (mere eller mindre) afslørende nøgenbilleder på Fairy & METS' kinky legeplads. De fleste billeder var for mit vedkommende mindre afslørende - så lidt blufærdig er jeg nok alligevel...

Selvom jeg ind imellem godt kan savne det, så er den tid forbi. Min karriere som nøgenmodel i cyberspace må forblive en offentlig undercover hemmelighed.

Nu er jeg forbeholdt ham. 

03 juni 2011

Tears of Frustration

Det er en af de der forbandede dage, hvor kæresten og jeg overhovedet ikke kan kommunikere. Uanset hvad eller hvor meget vi siger, så taler vi fuldstændigt forbi hinanden. Jeg ender med at føle mig som noget, katten ikke engang ville nedværdige sig til at slæbe med ind. Og så får tårerne frit løb. Igen.

Jeg føler mig nøgen og sårbar. Blottet. Forsvarsløs. Jeg har lukket ham så langt ind i mit hjerte og min sjæl, at jeg ikke længere kan rumme mine egne følelser. De flyder over. Udenfor min kontrol.

Pludselig føler jeg mig uendelig skrøbelig. Skrøbelig, fordi jeg elsker ham.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...