31 december 2011

Happy New Year

Jeg har aldrig haft et nytårsforsæt. Og jeg skal heller ikke have et for næste år. Men en ting tager jeg med mig fra 2011 - ikke bare ind i det nye år, men resten af livet. At livet er skrøbeligt og kun til låns.

Det er egentlig ikke nogen overraskelse. Men ikke desto mindre sandt. Ikke fordi jeg skal til at leve, som om hver dag var det den sidste i mit liv. Men måske skal jeg bare ikke være så bange for at tage chancer og prøve noget nyt. Jeg skal turde leve mit liv - hele livet.

Jeg kommer sikkert til at gøre noget, jeg fortryder. Og hvad så? Så er jeg blevet en erfaring og en oplevelse rigere. Men egentlig vil jeg også hellere fortryde noget, jeg har gjort end at fortryde, at jeg ikke turde...

Skål og godt nytår derude!



29 december 2011

Thrilling Desire

Jeg har brug for at overgive mig til ham. Lade ham trænge ind i min krop og min sjæl. Lade ham fylde mig til jeg sprænges.

Jeg har brug for at mærke hans brændende begær, hans lyst til at mærke mig. Hans stærke hænder og hans nøgne krop, mens han holder mig på plads. Mens han mærker mig.

Jeg har brug for, at han bruger mig. Sender mig derud, hvor kun han kan hente mig tilbage. Stykke for stykke. For at samle mig igen.

Jeg har brug for ham. Og for at være hans.

28 december 2011

Grateful

Jeg er heldig.

Jeg har mødt mit livs kærlighed.

Og han elsker mig.



21 december 2011

Empty

Jeg føler mig tom indeni. Og alligevel fyldt til bristepunktet af tanker og følelser, som forstærkes i tomrummets ekko til et inferno af meningsløs støj.

Jeg er blevet ramt af virkeligheden - lige der, hvor det gør rigtig, rigtig ondt. Hvor man uforberedt og alt for tidligt mister én, man elsker. Hvor hver dag bliver en kamp for ikke at bryde totalt sammen i en saltsø af tårer.

Jeg ved, at det en dag bliver bedre. At dagene bliver lysere og mindre salte. Det være sådan. Det er jeg nødt til at tro, selv om det ikke føles sådan lige nu. 

Men jeg ved også, at jeg ikke farer vild i mit larmende tomme mørke. For han er hos mig, og han bliver hos mig. Holder mig oppe i sine stærke arme, så jeg ikke drukner i sorgen.

Han kysser mine tårer væk og hvisker, at han elsker mig.

Og mit tomrum føles lidt mindre tomt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...